Ehandel

oktober 18, 2017

Tips til at style en hvid kjole til enhver anledning 

Farven hvid er som et blankt stykke papir eller et tomt lærred – med al sin simpelhed er mulighederne endeløse, når det drejer sig om hvide kjoler. Du kan tilføje få smykker og et par fine ballerina sko for at bevare simpelheden, eller du kan tilføje farverige stiletter og et stort halssmykke for at pifte dit look op. Grænserne rækker vidt, og den hvide kjole lader til at passe sig ind i enhver årstid og anledning. Det handler netop om at tilføje det rette tilbehør til det formål, man skal bruge.

Ubegrænsede muligheder med hvid

Alt efter om man skal til bryllup, begravelse eller konfirmation, kan man vælge at style sin hvide kjole forskelligt. Hvide kjoler har samtidigt også mange udformninger, snit og designs, hvilket er med til at give dem et særligt udtryk, som man kan vælge at vise. Der findes både maxi-, medium- eller korte kjoler, og pasformen kan være tæt eller løs.

Hvert enkelt unikt design har et specielt udtryk, men hvad man videre gør med kjolen ved at tilføje accessories spiller også en væsentlig rolle. En lidt poset og halvlang, hvid blondekjole med et par lange cowboystøvler giver det rustikke boheme-look, man måske er ude efter. Derimod giver en lang, skulderløs hvid kjole med samme præg en helt anden udstråling til outfittet, og den som bærer det. Som stil bærer et præg med sig, gør materiale det også. Tynde, gennemsigtige materialer er brugt til nogle – tykkere og kompakte til andre.

Find hvide kjoler online

Online er der sjældent et problem med udvalget, og et stort udbud af størrelser findes i hver kollektion. Er du i tvivl om, hvordan du med rette skal pifte dit look op til en særlig begivenhed, er der altid mange muligheder med en hvid, elegant og simpel kjole. Nogle hvide kjoler findes endog med forskellige prints og mønstre. På Justagirl.dk kan du finde hvide kjoler af forskellig slags og udvælge den helt perfekte til dit garderobeskab. Og sådan styler du en hvid kjole til den rette anledning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *