Ehandel

oktober 7, 2017

Miljøvenlige toiletfaciliteter giver store besparelser

Fokusset på at skåne miljøet er markant øget gennem de sidste år, og et af de områder, hvor virksomheder og institutioner tærer allermest på miljøets ressourcer, er, når det gælder toiletfaciliteter. Her forbruges helt enorme mængder vand, papir og skadelige kemikalier på årlig basis. Dog viser det sig, at miljøvenlige toiletfaciliteter – udover at medvirke til et sundere miljø – giver store økonomiske besparelser.

Miljøvenligt toiletudstyr viser sig at være en fornuftig investering, hvis man som virksomhed eller institution ønsker at skære ned på omkostninger og forbrug. Dette er erfaringen, som HOPE A/S’ mange kunder har gjort sig ved at skifte til de miljøcertificerede toiletfaciliteter. Konklusionen er blevet, at grøn tænkning er fornuftig tænkning.

Grønt er effektivt

Det er en myte, at man med miljøvenligt udstyr er nødt til at gå på kompromis med kvalitet og funktionalitet på de offentlige toiletter. Statistisk set viser det sig, at omkostningsbesparelserne ved at skifte til miljøcertificeret toiletudstyr er markante, som man ikke troede det muligt. Dette er erfaringen hos flere af de kunder, der har fået hjælp hos HOPE A/S til at installere miljøvenlige toiletfaciliteter. Et godt eksempel er de klassiske papirhåndklæder, som er at finde på en lang række toiletter hos restauranter eller andre offentlige steder. Folk tager ikke bare ét, men fire eller fem papirhåndklæder til at tørre hænderne i, fordi det skal gå hurtigt og helst skal tørre så effektivt som muligt. Mængden af papir, der bruges på sådanne toiletter, er en unødvendigt stor omkostning. De konventionelle håndtørrere daler også hurtigt i funktionalitet og bruger samtidigt unødvendigt mere energi. Nogle af de mest vellidte løsninger hos HOPE A/S er de energieffektive XLERATOR håndtørrere og de lydsvage URIMAT håndtørrere, der ligeledes har et minimalt energiforbrug. Med disse spares der hele 95 % på de løbende udgifter, som der er ved de traditionelle papirhåndklæder og 80 % ved at skifte fra de konventionelle håndtørrere til en håndtørrer fra Hope A/S. Udover at være besparende er effektiviteten på et helt andet niveau med en tørretid på bare 10 sekunder.

Grønt er intelligent

Grøn tænkning må altså siges at være intelligent. Derfor er missionen hos HOPE A/S imidlertid også at levere intelligente løsninger og tilbyde kompetent rådgivning omkring de førende produkter indenfor toiletfaciliteter til virksomheder og institutioner. Som virksomhed eller institution gælder det om at investere klogt på de områder, hvor forbruget uundgåeligt er stort og på den måde sikre sig en sund struktur ved at ty til effektivt og skånsomt udstyr. HOPE A/S tilbyder en lang række kvalificeret udstyr indenfor toiletfaciliteter, som alle er med til at skabe et godt udgangspunkt for en sundere virksomhed.

Læs mere om de miljøvenlige toiletfaciliteter på webshoppen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *