Ehandel

oktober 19, 2017

Ramt af en gråzone? Find inspiration til dit næste outfit

Vi kan alle blive ramt af den der mur, hvor vi ikke kan andet end misunde alle andre for deres evne til at sætte tøj sammen, så det ser smart ud. Faktisk er det ikke altid, at nyt tøj er løsningen på en lækker garderobe. Det handler om at kunne variere sine outfit og formå at sætte det forskelligt sammen. På den måde opnår du også variation i din garderobe, selvom det er det samme tøj, der hænger på bøjlerne.

Nettet er kilden til gratis inspiration

Det handler i første omgang om at åbne øjnene og være parat til at tage nye tiltag og inspiration til sig. Mulighederne er mange, når det kommer til at sammensætte outfit, og vi kan tit falde i samme mønstre og iklæde os de samme farver, de samme modeller af strikbluser eller bare kun hoppe i sorte jeans og en t-shirt. Er man ikke den store fashionista, er der råd og vejledning at hente over alt. Ikke alene de mange modemagasiner, der kun vokser og vokser på hylderne i supermarkedet, men også nettet er kilden til inspiration og endda en gratis én af slagsen. Blogs, sociale medier og online magasin sites er spækket med inspiration og guides til, hvordan du kan opnå ”det perfekte vinterlook”, ”festoutfittet” eller ”disse 10 fund skal du have i din garderobe denne sommer”.

Uanset hvor grøn man er på området, eller hvor rutineret man er til at sammensætte outfits, kan sider som Instagram og Pinterest være vejen frem til at se anderledes på mode-billedet. Pludselig kan en sort kjole komme til at ligne en million, hvis man sammensætter de slags sko eller dén jakke, og omvendt kan man tro, at det man har haft hængende i sit klædeskab i 15 år ikke er brugbart længere, men rent faktisk viser sig at det er.

Find tøj online af god kvalitet til gode priser

Én ting er at finde hjælp og vejledning på nettet, noget andet er at forsøge selv at sætte tøjet sammen, så man oplever en succesoplevelse med sine outfit. Som tidligere nævnt, er det ikke nødvendigvis mængden af dit tøj i garderoben, der afgøre om du har tøj at tage på kroppen. Det handler i lige så høj grad om at kunne sætte det sammen på kryds og tværs.
Tag derfor et kig i dit klædeskab og dan dig et overblik over det hele. Mangler du en ny kjole, så du kan bruge din blazer lidt oftere, eller har du kun sorte jeans, men kunne du godt tænke dig at eje et par blå, så der kommer lidt kulør på din krop?

SJ Tekstil og Kunst.dk er en online webbutik med et stort udvalg af klassisk og kvalitetsrigt tøj til både store og små kvinder. Udover tøj finder du også accessories som takser, tørklæder og smykker, så du rigtigt kan sætte prikken over dit afsluttende outfit. Find plus size tøj her, eller gå på opdagelse i de andre størrelser af kvindetøj på www.sjtekstilogkunst.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *