Håndværk

februar 1, 2019

Find det rette tag til din bolig

Man kan allerede fornemme det, i takt med at temperaturerne stiger og at der overalt i jordbunden springer vintergækker op. Vinteren er forbi, og sommeren banker snarest på døren. Sommerhalvåret giver nemlig optimale forhold til at udskifte boligens tag – lune temperaturer og lange solskinsdage med tørvejr. Derfor er det en god idé at holde øje med vejrudsigten i dagene op til tagskiftet, selvom man aldrig bør sætte sin lid hundrede procent til vejrguderne.

Allerede når beslutningen om at boligens tag skal skiftes er truffet, melder de næste spørgsmål sig på banen – for hvilken type tag skal der på? Uanset hvilken type tag der er på bolig på nuværende tidspunkt, kan man med fordel kaste et blik på de populære ståltage, og tage ståltaget med i overvejelserne.

Vælg et ståltag

Ståltaget vinder frem i popularitet, og det er der flere årsager til. Blandt andet det økonomiske aspekt spiller en væsentlig rolle, sammen med det faktum at ståltaget er nemt at arbejde med og tilbyder et væld af muligheder. Klik her og læs mere om ståltage, eller få et overblik over nogle af de fordele, som er værd at fremhæve, her:

  • Det økonomiske aspekt. Kvadratmeterprisen på ståltaget ligger nær de fleste andre tagtyper. Årsagen til at det økonomiske aspekt alligevel er værd at fremhæve skyldes, at der er penge at spare i forhold til selve udførelsen af tagarbejdet – ståltag kan nemlig ofte lægges direkte oven på det eksisterende tag.
  • Lang garanti. Der gives fra producentens side altid 30 års garanti på ståltaget, som et bevis på den gode og holdbare kvalitet. Ståltagets tagplader er produceret i galvaniseret stål, som efterfølgende beklædes med et keramisk farvet stengranulat eller pulverlakering. Dette giver mulighed for at vælge mellem mange forskellige udtryk.
  • Ståltaget er kendetegnet ved at kunne modsat det danske vejr, og ved at være særligt afvisende over for alger og mos.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *