Elektronik

december 30, 2017

Til cykelentusiasten: Det rette tilbehør til cyklen

Cykelcomputer, telefonholder, cykellygter, for ikke at glemme cykelhjelmen. Det er ikke kun cyklen, der skal være af god kvalitet og egne sig til førerens behov og krav, ligeså vel skal tilbehøret dertil være i orden.
I manges øjne er en cykelhjelm et no-go, fordi den ikke er smart at cykle med, eller også ødelægger den frisuren. Ikke desto mindre er den uundværlig, og mange cykelbrands har med tidens løb udviklet cykelhjelme i et smart design og samtidig med sikkerheden i orden.

Gaveidéen til cykel-elskeren

En cykelcomputer, multitool eller telefonholder er alt sammen ting, der er oplagte at ønske sig i gave eller give i gave til cykelelskeren. Det er tilbehør, der gør det ekstra sjovt at hoppe på cyklen, og det er tilmed tilbehør, der kan kombinere sport med planlægning og struktur. Se mere her og find alt indenfor cykeltilbehør.

Når sikkerheden skal være i orden

Andet cykeltilbehør som cykellygter er alfa og omega, når man skal bevæge sig sikkert rundt i trafikken, men hvordan er det så lige med de lygter? Her kommer 3 tips du skal have med i overvejelserne, når du skal købe cykellygter:

  1. Vi kan hurtigt nyde for godt af sommerens lyse aftener, og pludselig står vi en aften sent og skal hjem på cyklen, men det er blevet for mørkt. Køb derfor hellere dine cykellygter i god tid, så du altid er forberedt.
  2. Hvilke behov skal lygterne dække? Skal de kun lyse dig op som cykellist, eller ønsker du også at få lyst vejen op, så du nemt kan se, hvor du kører? Skal de fastmonteres, eller husker du dem i tasken? Sørger du selv for at skifte batterierne, eller har du brug for dynamolygter?
  3. Reflekser er lige så vigtige som cykellygter, hvis ikke mere vigtig. Bilisterne ser nemlig oftest reflekserne, før lygterne, så sørg for at have reflekser i dine hjul, pedaler og foran og bagpå cyklen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *