Diverse

september 19, 2018

Start i banken når du skal købe erhvervsbolig

Når du træffer en beslutning om at gå på jagt efter en bolig, så er det vigtigt, at du får styr på økonomien først. Derfor bør du arrangere et møde med din bankrådgiver, så du kan få et realistisk billede af, hvor mange penge du eller din virksomhed har råd til at investere. Størrelsen på lånet er med til at bestemme, hvor stor en bolig, du har råd til at købe. Samtalen med din rådgiver giver dig derfor et realistisk billede af, hvilken bolig du kan få råd til at købe. Herefter kan du starte din søgning på boliger og få et billede af, hvilke muligheder du har.

Økonomi og bolig skal hænge sammen

Med et billede af hvor mange penge du kan låne, så kan du allerede her træffe en vigtig beslutning. Hvis dine drømme om gode arbejdsforhold og din økonomi ikke hænger sammen, så er tidspunktet måske ikke det rigtige. Derfor kan det være en idé at vente og få en større egenkapital, før du køber en ny erhvervsbolig. Det er vigtigt at vise banken, at du er i stand til at tjene penge, da dette kan få indflydelse på, hvor meget du kan låne.

Fortæl din ejendomsmægler om dine investeringsmuligheder

Når du har talt med banken, så kan det være den rette tid at inddrage en ejendomsmægler. En ejendomsmægler kan ud fra dine ønsker til boligen samt et indblik i dine lånemuligheder komme med et eller flere forslag. På denne måde kan du være sikker på, at de boliger du tager ud for at kigge på også er realistiske at købe med din økonomi. Du kan med fordel også fortælle din ejendomsmægler om dine ønsker omkring beliggenhed samt størrelse på boligen. Dette øger muligheder for at få det bedste match. Hjælp til rådgivning kan være meget værd, når man skal købe bolig. Klik her for at få kontakt til en kompetent ejendomsmægler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *