Diverse

september 7, 2018

5 ting der får dig igennem hverdagen

Hverdagen har efterhånden ramt de fleste igen efter ferien, og det er ikke altid lige sjovt. Pludselig er dagen meget travl igen, og vi skal lige vænne os til at komme op i et højt gear igen. Dog behøver det ikke alt sammen at være så kedeligt. Hos Billig Billy kan du få en masse sjove hverdagsgimmicks og nødvendige ting, der kan gøre det hele lidt sjovere.

 

  1. Skyd dig gennem hverdagen

Hvis der skal lidt ekstra leg ind i hverdagen, har Billig Billy geniale løsninger til, at du kan lege, at du er i det vilde vesten. Gør rengøringen sjovere med deres Pistol Toiletbørste, underhold børnene med Ketchup-/Sennep Pistolen, eller skyd insekterne med Fluesmækker Pistolen.

 

  1. Til den kreative

Elsker du selv at være kreativ, eller mangler du noget at underholde børnene med, imens du laver aftensmad? Køb sjove tegnelinealer med sjove mønstre, farveblyanter og papir til den kreative hjerne.

 

  1. Spil, spil, spil

En måde at gøre den kedelige hverdag lidt sjovere på er ved at spille spil. Mange har efterhånden alt for travlt med at tjekke deres telefoner og de sociale medier. Køb spil som Mikado, Ludo eller Bingo og spil i hverdagen med dine børn og familie. Det vil give et pusterum i hverdagen og lidt mere samvær.

 

  1. Massere af godbidder

Hvis sommeren har budt på en lang ferie uden jeres bedste 4-benede ven, er hverdagen tid til at forkæle hunden. Køb tennisbolde og godbidder, så du kan lege og tumle med hunden. Den vil også elske at komme med på en lang gåtur i weekenderne, hvor du bl.a. kan tage en foldbar hundeskål med, så den kan få lidt vand.

 

  1. Sjove pranks

Det er vigtigt at grine i hverdagen – og man må gerne grine lidt af hinanden. Hos Billig Billy kan du købe en masse små gimmicks til at lave sjove pranks med folk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *