Håndværk

maj 22, 2018

Spar penge på opdatering af boligen med disse tips

Har du planer om at opdatere din bolig, enten med en renovering eller måske lidt ny dekoration i nogle af rummene? Det er fantastisk at opdatere boligen og derefter have et hjem, som du er gladere for og føler dig mere hjemme i. Uanset om du skal i gang med en stor renovering eller blot lidt ny maling i nogle af rummene, er det desværre ikke gratis at opdatere boligen. I denne artikel får du derfor vores tips til, hvordan du sparer penge på opdatering af din bolig.

Udnyt mulighederne med e-handel

Det første tip til, hvordan du sparer penge på opdatering af din bolig, er ved at købe ind online. E-handel er vækstet utrolig meget i Danmark i løbet af de sidste ti år, og der er derfor fantastiske muligheder for at finde alt hvad du skal bruge til dit byggeprojekt online.

Der er mange fordele ved at handle online, når du skal købe ind til din bolig. Først og fremmest er der mange penge at spare. Du kan spare penge ved at handle online, da du har alle butikker samlet et sted.

Hvis du skal finde vægmaling til din bolig, kan du finde et stort udvalg af maling online og derigennem sammenligne priserne hos forskellige butikker, for at finde den butik der sælger den bedste maling til en god pris. Det giver en kæmpe fordel, da du dermed får et større udvalg og flere priser at vælge imellem.

Der er samtidig tid at spare, ved at købe ind online. Frem for at tage turen til nærmeste byggemarked eller møbelhandlen kan du købe det online lige når det passer dig og få det leveret et par dage senere.

Hvis du fx har brug for en bordløber til at gøre lidt ekstra ud af din bolig kan du finde mange flotte bordløbere online, som du kan bestille hjem og herefter blot lægge på bordet og så er din bolig pyntet med lidt ekstra dekoration.

Genbrug hvor det er muligt

En anden måde at spare penge på opdatering af boligen er at genbruge, hvor det er muligt. Genbrug er naturligvis billigere end at købe nyt, og det er derfor en god måde at spare lidt penge på, så du kan få råd til nogle andre ting også.

Hvis du fx skal have nye møbler, kan du tage til den nærmeste genbrugsforretning og se om du kan finde en flot sofa, som du eventuelt kan putte lidt nyt stof på for at få den til at virke ny.

Der er også gode muligheder for at genbruge byggematerialer ved at tage til et genbrugssalg der sælger brugte byggematerialer og se om du ikke kan finde noget, som passer til det du skal i gang med.

Læg et budget til større projekter

Hvis du skal i gang med et større byggeprojekt son fx en renovering eller lignende, er det en god idé at lægge et budget, hvor du samler alle udgifter i forbindelse med byggeprojektet.

Når du har overblik over alle udgifter, kan du se om der er nogle bestemte poster som tager mange penge og derigennem se hvor der burde være penge at spare.

Samtidig er det nemmere at holde sig inden for et bestemt beløb, når du har et budget og dermed ved, hvor mange penge du fx har sat af til nye møbler eller dekoration til boligen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *