Elektronik

juli 6, 2018

Få fikset din ødelagte skærm

Vi kender sikkert alle til det efterhånden. Alle os med en iPhone har i hvert fald prøvet det måske op til flere gange, og det er lige irriterende hver gang. Det er altså ikke noget, som vi lige vænner os til, uanset hvor mange gange vi bliver udsat for det. Du har sikkert allerede regnet ud, hvad der menes her. Og ja selvfølgelig, det er den til alle tider konstant smadrede iPhone skærm, der er tale om her.

 

Den billige løsning

Og der findes da næsten ikke noget mere irriterende, end når man knap kan se, hvad der foregår på den skærm, som man har lige foran sig. Det gør det langt mere besværligt at overskue, hvad der foregår inde i ens egen kalender, og det kan derfor betyde, at man misser diverse aftaler og kommer for sent til en række arrangementer. Det kan også betyde, at man ikke får besvaret en besked korrekt, fordi man simpelthen ikke har et klart billede af, hvad der står på skærmen. Og på den måde synes ens iPhone faktisk mere eller mindre ubrugelig.

 

Med en flækket skærm kan man også opleve, at glasset begynder at smuldre. Hvis skærmen er gået så meget itu, at den fremgår komplet knust, kan man risikere at få glas ud i lomme, taske eller sågar ind i fingrene. Og det er jo bestemt ikke hensigten eller på nogle måder optimalt eller sikkert. Og da slet heller ikke, når man ofte holder sin iPhone op til ansigtet ved opkald eller har den til at ligge ved siden af sig eventuelt i sengen.

 

Den bedste og billigste løsning i sådan en situation er at få uskiftet sin skærm, således den igen kommer til at fungere optimalt, og du får mest muligt ud af din iPhone igen. Og det kan du heldigvis få klaret lige her, hvis du bor i nærheden af Herning, Silkeborg, Viborg eller Århus. Og det endda til nogle af markedets billigste priser, når der også er taget højde for kvalitet.

 

Garanti og kvalitet

Det er således ikke nødvendigt at gå ud og investere i en ny iPhone, når den gamle er knust, og får du en autoriseret reparatør til at klare et skærmskifte for dig, kan du desuden være sikker på, at der gives garanti på den nye skærm, som du får monteret. Vær derfor sikker på, at du er  gode hænder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *