Diverse

juni 20, 2018

Tips til studenterfesten

Sommeren står for døren, og det betyder glade studenter i gaderne. Måske er du selv en af de heldige denne sommer eller en stolt forældre til en af de dygtige unge? Så skal I formentlig holde et studentergilde for at fejre det hårde slid.

Der er mange forskellige måder at fejre studenten på. De fleste holder enten et afslappet receptions-lignende arrangement eller en mere formel middag. Det kan dog kombineres, og nogle holder endda begge dele.

Studentertiden er en fed tid, men den kan også blive dyr. Der er studenterhuen, fester, vognkørsel og gaver. Et hurtigt forbrugslån kan være løsningen i en tid, hvor der sker mange ting. Klik her for mere information om forbrugslån fra Kassekreditten.dk.

Den afslappede studenterfest

Den afslappende og uformelle studenterfest er genial, til dem der gerne vil invitere mange mennesker i sommervarmen. Det kan nemt holdes i haven, men det er en gode idé med en pavillon eller et mindre festtelt, hvis vejret skulle svigte. Det giver også folk noget at samles om.

Lav en lækker og let sommerbuffet, og sørg for der er iskolde drikkevarer. En masse små snacks er en rigtig god idé. Hvis I planlægger spisning til aften, kan det være fint at servere kage og frugt om eftermiddagen. Hos konditoren kan man få lavet de fineste kager med studentertema.

Giv den gas med oppyntningen. Flag, studenterhuer og kulørte lamper sætter en fin stemning. Sæt også gerne lidt let baggrundsmusik på.

En student modtager som regel mange fine blomster og gaver. Det er derfor vigtigt at lave et gavebord eller have et sted, hvor man kan pakke op sammen med sine gæster.

En uformel studenterfest i haven giver også mulighed for at komme rundt og snakke med alle gæsterne. Det er også en rigtig god mulighed for både at invitere familie, venner og naboer.

Den formelle studenterfest

Til den mere formelle studenterfest inviteres der til middag. Denne type fest ligner mere, de traditionelle fester vi kender. Det kan være en fordel at booke et lokale med mad og servering eller catering. Det giver mindre stress.

Start festen med en velkomstdrink, og husk at giv dig god tid til at snakke med de forskellige gæster. Det kan være svært, når man sidder på faste pladser, men med et festligt indslag og en aktivitet kan der skabes lidt opbrud i festen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *