Elektronik

januar 27, 2019

Sådan får du købt de helt rigtige blækpatroner til din printer

Manglende farve på tegnene på dine udskrivninger. Din printer giver signal. Den røde knap blinker og ønsker din opmærksomhed. Displayet fortæller, at blækniveauet er lavt. Du er altså ikke i tvivl. Der er ikke mere blæk i din printers patroner. Det kræver en omgang blæk, for at dine udskrivninger bliver helt læselige igen. Et lille blæklager kan du ikke prale med, så du må frem med dankortet, kontanterne eller mobilen.

Din printer, dit behov

Det er vigtigt, at du finder ud af, hvilken blækfarve din printer mangler. Når du har fundet ud af farven, kræver de fleste printere også, at du undersøger hvilken model patronen til printeren har. Der er nemlig mange forskellige modeller afhængigt af, hvordan din printer udnytter blækfunktionen. Også pladsen i printeren har betydning for valget af blækpatroner.
Derfor kan du med fordel undersøge:

  • Blækpatronens nummer
  • Printerens model
  • Dit eget behov

Med de rigtige numre og printerens model på plads, er det også vigtigt, at du gør dig selv den tjeneste at undersøge printerens resterende patroner. Er niveauet i disse også ved at være lave? Hvis de er, hvilken farve skal du så have købt ind? Der er flere spørgsmål du med fordel kan undersøge, inden du blot køber den farve, som printeren mangler netop nu.

Køb online eller hos din lokale forhandler

Når du har styr på, hvad du mangler, og muligvis vil komme til at mangle meget snart, så kræver det et lille fald på kontoen. Blækpatron-markedet er stort, og det kan være svært at finde den helt rette forhandler. Du kan blandt andet bruge online siden Billigtoner.dk, hvor du kan finde en masse forskellige blækpatroner til forskellige printermodeller. Et andet alternativ kan være et besøg hos din lokale forhandler af blækpatroner. Valget er dit, men tag det rigtige, så din printer bliver tilfreds.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *