Elektronik

januar 21, 2019

Fem smarte gadgets til din iPhone

Mange af os render rundt med én i lommen. En iPhone altså. I Danmark er vi vilde med de eksklusive smartphones fra Apple, og iPhones udgør klart størstedelen af mobilerne på det danske marked. Der er dog stadig mange, der endnu ikke har indset, hvor meget man kan tilføre sin iPhone med det rette tilbehør. For selvom telefonen fungerer fint i sig selv, kan man i mange situationer få endnu mere glæde af den, hvis man er udstyret med nogle udvalgte gadgets. Vi har samlet fem gadgets, som vi mener, enhver iPhone-ejer vil sætte pris på.

Fuld power til hverdagen

Lad os starte med det mest essentielle: strøm. De fleste kender følelsen af at stå med en ubrugelig mobil i hånden, fordi man glemte at sætte den til opladning over natten. Dette er både irriterende og upraktisk. Hvis du vil undgå disse situationer, kan du udstyre håndtasken eller bukselommen med en powerbank. En powerbank er et genopladeligt batteri, som oplader din iPhone gennem et almindeligt opladerkabel. På den måde kan du give din telefon strøm på arbejdet, i bussen eller i teltet på Roskilde Festival, og du har en leveringsdygtig iPhone døgnet rundt.

Håndfri telefonsamtaler med et bluetooth headset

Mange har stor gavn af at forbinde deres iPhone til et trådløst headset. Udover at slippe af med besværlige ledninger, når du eksempelvis hører musik, giver et bluetooth headset dig også mulighed for at føre telefonsamtaler med begge hænder fri. Dette kan være en stor fordel, hvis du kører meget i bil. Det er nemlig fuldt lovligt at tale i telefon bag rattet, hvis bare man gør det i et trådløst headset. Også på jobbet eller i fritiden kan det være nyttigt at kunne bruge hænderne til noget andet, mens man snakker i telefon. Et bluetooth headset er således den perfekt gadget til dig, der gerne vil være bedre til at multitaske.

Undgå skrammer med et lækkert cover

iPhone covers er en kategori for sig selv. De findes i et utal af varianter, og de kan fås i mange forskellige materialer og designs. Hovedformålet med et cover eller et etui er at beskytte din telefon mod skader som ridser, skrammer og buler. Nogle covers beskytter primært telefonens bagside mod overfladiske ridser, mens andre er stødabsorberende og beskytter hele telefonen mod mere alvorlige skader. Undersøg markedet og vælg et lækkert cover, der passer til dit behov.

Medbring din iPhone på løberuten

Januar er over os, og for mange betyder det, at de overflødelig jule-kilo skal smides. I den forbindelse kan det være en stor hjælp at medbringe en iPhone i fitnesscentret eller på løbeturen. Dette kan gøres med et iPhone løbearmbånd, som holder telefonen fast på overarmen og sikrer, at den ikke falder ud. Med et løbearmbånd har du mulighed for at høre musik under træningen, hvilket for mange gør løbeturen lidt mere overskuelig. Du kan også holde øje med dine resultater ved at bruge sundhedsapps som f.eks. Endomondo. Bryder du dig ikke om løbearmbånd, kan du alternativt investere i et smartphone mavebælte.

Bluetooth højtalere sætter musik til hverdagen

En sidste gadget, du ikke må snyde dig selv for, er en bluetooth højtaler til at spille musik fra din iPhone. Bluetooth højtalere findes i mange varianter, men fælles for dem alle sammen er, at de er transportable, hvilket er meget praktisk. Dette giver dig mulighed for at tage højtaleren med dig fra rum til rum og at holde havefester med musik uden at skulle trække strøm. Du kan også tage højtaleren med i skoven eller til stranden og på den måde sætte din yndlingsmusik til de gode stunder.

Dette var blot fem af de utallige iPhone gadgets, der findes på markedet. Gør dig selv den tjeneste at undersøge, om du kan få din iPhone til at spille endnu bedre med det rette ekstraudstyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *