Generelle artikler

april 5, 2018

Guide: Sådan finder du den bedste klapvogn

Er der lige sket en forøgelse i familien, så står du måske og mangler en klapvogn. Der findes et væld af forskellige klapvogne med forskellige funktioner på markedet. Det er derfor vigtigt, at du grundigt overvejer, hvilke behov din klapvogn skal opfylde. Klapvognen er en praktisk sag, hvis du skal på længere ture med dit barn. Den er nemlig mindre og nemmere at styre end en barnevogn. Desuden kan den klappes sammen, så den passer ind i baggagerummet på en bil.

De tre mest udbredte typer

  1. Den ordinære klapvogn. Denne type klapvogn er typisk den, de fleste kender. Denne traditionelle klapvogn er ofte udstyret med plastikhjul, som er velegnede til at køre på et mere fast underlag. Dog kan hjulene på denne vogn have problemer på blødt underlag som i en skovbund eller små, ujævne stier. Overvej derfor hvilket terræn, du vil gå med klapvognen i.
  2. Dette er den mindste type klapvogn på markedet. Denne model har består af et tynd metalskelet, som er overtrukket med stof. Den er derfor meget let og egner sig bedst til kortere ture på fortovet eller asfalten inde i byerne. Den er også velegnet til at tage med på en rejse. Dog kan styret som oftest ikke justeres, hvilket kan give problemer, hvis personer af meget forskellige højder skal benytte den. Overvej derfor, hvem der primært skal have gavn af denne model.
  3. En kombivogn. Kombivognen er karakteriseret ved at være både barnevogn og klapvogn. Når du køber din barnevogn, får du således et stellet til klapvognen med. Du kan således skifte delene, når du synes, at det er på tide at bruge klapvogn. Med denne vogn får du således hjulene fra barnevognen, der typisk kan håndtere flere forskellige typer underlag.

 

Undersøg testvinderne

Hvis du er på udkig efter en ny klapvogn, er der således mange faktorer som bør overvejes og undersøges inden købet foretages. Hvis du er parat til at gå grundigt til værks, så er det en god idé at læse anmeldelser og testresultater om de forskellige modeller. Du kan finde mere information her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *