Diverse

april 10, 2018

Boost dit firma med firmalån og hjælp til lønadministration

Ejer du din egen virksomhed, og mangler du penge til at udvide og opnå mere vækst? Et firmalån kan både hjælpe den nystartede virksomhed, der skal bruge ekstra startkapital, og virksomheden der kan vækste ved hjælpe af et kapitalindskud.

Et eksempel kan være virksomheden, der sælger tøj i en webshop. Det kører fint og der er generelt overskud og grønne tal på bundlinjen. Det kan dog stadig være svært at skrabe penge sammen til at udvide forretningen. Hvis du sælger tøj til kvinder og har godt gang i salget til de 30-40-årige, kan det eksempelvis være oplagt at udvide med børnetøj. Dette kræver ekstra kapital til indkøb af et nyt varelager, ligesom din hjemmeside skal udvides med de nye varer. Måske skal du også bruge ekstra på dit markedsføringsbudget i en periode.

Et hurtigt og overskueligt firmalån kan hjælpe dig, hvis du har brug for kapital her og nu. Du behøver ikke at skulle kontakte banken og vente i dagevis på at få svar. Tværtimod kan du ansøge online og få lånet godkendt inden for få timer eller næste dag. Pengene bliver udbetalt kort efter godkendelsen af dit firmalån, og du behøver ikke at stille sikkerhed. Som du nok kan høre, er det en helt anden oplevelse end at skulle bruge tid på at tage ind til din bankafdeling og skulle forklare, hvordan du vil bruge pengene og redegøre for, hvordan de skal give overskud.

Har du brug for hjælp til lønadministration eller regnskab?

I takt med at din virksomhed vokser, får du typisk brug for at kunne håndtere lønadministration til dig selv og dine medarbejdere. Du har sikkert masser af viden inden for din branche. Men det er ikke alle virksomhedsejere, der samtidig er super skrappe til lønadministration og bogholderi.

Vidste du, at du kan outsource virksomhedens lønadministration? På den måde betaler du blot for de timer, din lønadministration tager. Du får professionel lønadministration, hvor alle deadlines bliver overholdt, uden at du selv skal forholde dig til regnskaber, personalejura og de gældende overenskomster. Det giver dig en ro til at udføre dit arbejde og gøre det, du er god til, mens andre ordner de sider af administrationen, som du er mindre god til.

Fleksibel online lønadministration

Hvis I har mange rejseaktiviteter i virksomheden, kan du og dine medarbejdere have stor glæde af elektronisk lønadministration. Det er et fleksibelt værktøj som fungerer, uanset hvor du er i landet eller ude i verden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *