Diverse

februar 13, 2019

Sådan fjerner du skånsomt hårene

Kender du til sugaring? Sugaring er en ældgammel metode til hårfjerning, der er blevet meget populær i den senere tid pga. af dens unikke fordele. Sukkermassen trækker i hårets naturlige retning, så de ikke knækker, hvilket reducerer indgroede hår og ubehag i forbindelse med hårfjerning. Med sugaringmetoden får du altså:

  • Et langvarigt resultat
  • En mere skånsom og hygiejnisk løsning end voks
  • Færre og lysere hår jo oftere du bruger sugaring
  • Et 100% naturligt og vandopløseligt produkt

Hos Kallistos Equipment finder du et bredt udvalg af sugaring produkter fra mærket Alexandria Professional. Ser herhvilke slags sukkerpasta du kan få. Ud over sugar paste, kan du finde en vifte af lækre produkter som mandelolie, peeling, salve til muskelspændinger og læbepomader med duft af jordbær, vanilje osv.

Det er ikke kun hår på benene, der kan fjernes med sugaring. Faktisk kan det også bruges i bikinilinjen, da det er så skånsomt og naturligt for huden. Der er ingen risiko for forbrændinger eller ar, og er derfor en anbefalingsværdig teknik. Jo længere tid du anvender sugaring, jo færre gange skal du tænke på hårvæksten, da hårene langsommere og langsommere vil vende tilbage.

Kurser om sugaring

Hvis du beskæftiger dig med sugaring som en del af dit arbejde, eller overvejer at tilbyde det i din klinik, så har du mulighed for at deltage i et kursus. Der lærer du om produkterne og fremgangsmåden, som indgår i en prøve til sidst. 

Er du stadig lidt skeptisk omkring sugaring som hårfjerningsmetode, kan du finde mere information på linket. Du kan også altid ringe til Kallistos Equipment, hvis du har spørgsmål til produkterne eller anvendelsen. Med årevis af erfaring, kan du få gode råd og tips til anvendelse. Du kan finde mange flere produkter på hjemmesiden til klinikker i form af udstyr og inventar til massører, kosmetologer og terapeuter.