Ehandel

marts 24, 2016

Hjælp til start af webshop

Hvis du ønsker at blive er seriøs e-købmand, så skal du sørger for, at du vælger den bedste mulige webhosting. Du skal huske på, at hvis du vælger en meget ustabil løsning bare fordi den er billig, så ligger du dit leve brød i hænderne på webhosting der ikke kan tilbyde en tilfredsstillende løsning. Hver gang webhosting er nede, jamen har du faktisk ikke mulighed for at sælge noget, og dermed mister du omsætning hver gang du sker.

Inden du vælger den webhosting løsninger der passer bedst til dig, så er mit råd til dig at du skal undersøge hvor stor firmaet er, og hvor mange år det har eksisteret. Du må aldrig vælge din løsning efter prisen, for at din hjemmeside eller webshop altid er online, det SKAL være din topprintet. Det kan være svært at gennemskue hvor seriøs et webhosting firma er, så hvis du har mulighed for det, så vil jeg anbefale dig at køre forbi firma, for at se hvordan se bor. Hvis firmaet har til huse i en eller anden kælder, så skal du tænke dig lidt om, for det kunne være et tegn på, at det er en mindre seriøs virksomhed. Hvis firmaet derimod holder til i en nyere bygning, så har du meget større sikkerhed for, at det er et seriøs firma.

En anden ting du ting du skal være opmærksom på er support. Du kan inden du vælger webhosting, prøve at ringe til deres support en tilfældig dag., for at opleve hvor lang ventetid der er når man ringer ind. Du skal naturligvis også undersøge, hvad åbningstider er for support.

Når jeg anbefaler webhosting, så vil jeg anbefale den løsning jeg altid har brugt. Jeg har siden starten altid valg unoeuro som min partner indenfor webhosting, for der oplever en helt fantastisk service når jeg ringer til deres support. De er altid meget hjælpsomme, og så har du åben længe. Så prøv at undersøg om det ikke er den rigtige løsning for dig også.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *