Diverse

maj 15, 2018

Guide til et flottere skæg

Fuldskæg er den sidste nye trend indenfor hår for mænd. Det kan give et maskulint og flot look, hvis det bliver behandlet ordentligt. Men derimod kan man også hurtigt komme til at ligne en forvirret hulemand, hvis ikke skægget plejes og trimmes efter behov. I denne guide kan du læse mere om, hvordan du gror et flot og sundt skæg.

Sådan plejer du dit fuldskæg rigtigt

Der er meget arbejde i at pleje et skæg, og eftersom det tager lang tid at gro ud, så er det godt at vide, hvordan man behandler skægvæksten bedste muligt.

Lad være med at barbere dig! Trim i stedet

For at gro et mangfoldigt og stort skæg, så kræver det, at du holder dig fra barberskraberne. Invester i stedet i en trimmer, der kan tæmme siderne og kanterne. Skæg har det med at være uregerligt, så kontrol er vigtigt. Dit skæglook er helt op til dig, men alle er enige om, at usorteret halsskæg og pjuskede bakkenbarter er noget, der hører fortiden til. Et godt tip er, at tegne en imaginær linje fra hvert øre og ned til to fingerbredder over dit Adams æble. Her går den perfekte skæglinje.

Brug en rigtig skægshampoo

Det kan altid betale sig at bruge de rigtige produkter, og hvis du kan undgå at vaske dit skæg med regulær hårshampoo, så er det bedst. Du skal derfor vaske dit skæg regelmæssigt med en skægshampoo, der plejer og blødgør skægget og er mild overfor din hud. Det er også anbefalet, at du følger efter med en conditioner og noget skægolie. Det er vejen til et sundt skæg.

Frisér skægget

Når du plejer dit fuldskæg, så finder du hurtigt uønskede totter, når du børster skægget. Det kan du med fordel trimme væk. En kam fjerner også snavs og skidt, og efterlader skægget friskt og blødt.

Trim professionelt og se resultater

Du kan læse mere om, hvilke produkter der er bedst til behandling og plejning af skæg ved at klikke her https://barbermaskine-test.dk/. Du opnår altid de flotteste resultater ved at trimme med professionelt udstyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *