Diverse

august 22, 2018

Gør arbejdslivet lidt sødere ved altid at have frisk kaffe klar

Når man har en virksomhed, er det vigtigt, at man har nogle glade medarbejdere, og hvis der er noget, som kan gøre folk galde, så er det kaffe. Det er derfor altid en god idé, at sørge for at der er kaffe nok til alle medarbejderne, og at den er både lækker og frisk. I den henseende er det selvfølgelig også vigtigt, at man har nok kaffefiltre, så man ikke risikere at løbe tør for frisk kaffe og måske er nødt til at ty til instant kaffe. Man kan heldigvis sagtens købe store mængder af kaffefiltre til gode priser, så man har nok til hele virksomheden. På den måde er man sikker på altid at have kaffen klar, når folk møder ind og i løbet af dagen.

3 gode grunde til at drikke kaffe

Kaffe er altid med til at bringe glæde til folk, og på den måde muligvis også øge deres arbejdskraft. Det er dog ikke den eneste grund til at kaffe er en essentiel del af kontoret eller arbejdspladsen, og her er der 3 gode grunde til, hvorfor man bør drikke kaffe.

  1. Reducer risikoen for diabetes. Undersøgelser viser at, hvis man drikker op til 4-5 kopper kaffe om dagen, så reduceres risikoen for at udvikle diabetes. Det er noget undersøgelser har vist helt siden 1966, og en undersøgelse lavet i 2009 viser, at man mindsker chancen med 7 procent per kop, man drikker.
  2. Det er godt for hjertet. I 2012 er der lavet analyser fra Harvard Medical og Beth Israel Deaconess Center, som viser at kaffe mindsker risikoen for hjertesygdomme. Undersøgelsen var baseret på 5 forsøg, hvor 140.000 personer var undersøgt, og man registrerede 6500 hjertetilfælde. Ud fra de undersøgelser, viste det, at hvis man drak fire til fem kopper kaffe om dagen, reducerede man chancen for hjertesygdomme med 11 procent.
  3. Reducer risikoen for slagtilfælde. Mange undersøgelser viser, at hvis man drikker kaffe dagligt, så reduceres risikoen for slagtilfælde. En japansk undersøgelse lavet i 2012 viste at, hvis man blot drak en til to kopper kaffe om dagen, så var sandsynligheden for slagtilfælde i forbindelse med blodåre i hjernen mindsket med mere end 30 procent. Desuden var risikoen for alle typer af slagtilfælde blevet 20 procent lavere, hvis man drak kaffe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *