Generelle artikler

juli 16, 2016

Valg af mobilabonnement til børnene

Inden du beslutter dig for hvilket mobilabonnement dine børn skal have, så er det en god idé helt konkret at sætte sig ned og snakke om hvorfor de overhovedet skal have en telefon. Mange børn nu om dage får en telefon inden de er fyldt 10 og man kan spørge sig selv, hvad de egentlig har at bruge sådan en til. Der må være andre alternativer end at begynde at bruge al sin tid på at sidde med hovedet i telefonen hele tiden. Det var et lille sidespring i forhold til hvad artiklen egentlig skal handle om, nemlig; hvilket mobilabonnement skal børnene have.

Vælg et samle abonnement hvis i er mange og snakker meget

For omkring 3 år siden lancerede telenor deres familie fri koncept, hvor det første abonnement er dyrest og at priserne derefter falder pr. abonnement. Dette er en god måde at gøre det på, men man skal selvfølgelig altid være opmærksom på om det er en god deal eller ej. I forhold til ovenstående koncept skal man nemlig have en familie af meget snakkende mennesker førend det kan svare sig. For langt de fleste, kan det bedre betale sig at kigge på familiens individuelle behov, da der typisk er ret stor forskel på personerne i en familie. Typisk vil langt de fleste drenge sagtens kunne nøjes med at få et taletidskort, da meget af deres kommunikation foregår online via skype og Facebook, hvorimod piger typisk ringer meget mere rundt til hinanden. Du kan se en oversigt over mobilabonnement priser hos mabonnementer.dk.

Når i skal ud og vælge mobilabonnementet, så skal i selvfølgelig også overveje om i har brug for nye telefoner til børnene eller om de arver gamle fra jer af. Hvis de arver gamle fra jer af, så vil det typisk være en bedre løsning for jer at vælge et selskab som cbb, som ikke yder service fra en butik, hvilket giver dig som slutbruger bedre priser, da de ikke har omkostninger til butik der skal dækkes.

Alt i alt så bør du vælge mobilabonnement til børnene alt efter hvad der passer bedst til deres individuelle behov, da der typisk ikke er en familie der er helt og aldeles ens.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *