Ehandel

juli 29, 2018

Køb blækpatroner online og spar penge

Er blæk til din printer en af de der store og uventede udgifter? Hvis det er tilfældet, kan du læse med her og få inspiration til, hvad du skal være opmærksom på, når du køber blækpatroner for at spare penge. Der er blandt andet forskel på, hvilken type blækpatroner du vælger, og hvor henne du køber dem. Hvis du køber dem online, sparer du ikke kun tid, du sparer også penge og får leveret blækpatronerne lige til døren.

 

Hvorfor sparer jeg penge ved at købe blækpatronerne online?

Når du køber blækpatroner online, får du mulighed for at vælge mellem originale og kompatible blækpatroner. De originale blækpatroner er dem, der blandt andet hører med, når du køber en printer og som har samme mærke som din printer, hvorimod de kompatible blækpatroner ikke har noget egentligt mærke eller logo men stadig passer i form og størrelse til den pågældende printer. Disse to typer blækpatroner produceres på samme måde og af det samme udstyr, og derfor er der ikke nogen forskel i kvaliteten.

De kompatible blækpatroner kan du købe online og til en meget lavere pris end de originale – ofte 50 % lavere. Grunden til at de originale blækpatroner er dyrere, er fordi printerproducenterne for flere år siden valgte, at det skulle være billigt at købe en ny printer, men at man derimod skulle betale lidt mere for de blækpatroner, der hører til selve printeren. Derfor opstod der konkurrence på printermarkedet, og det blev muligt at købe de kompatible blækpatroner til den meget billigere pris.

 

Husk at vælge de blækpatroner, der passer til netop din printer

Uanset om du køber de originale eller de kompatible blækpatroner, er der forskel på blækpatroners størrelse og form alt efter, hvilken printer de passer til. Når du skal købe blækpatroner online, skal du derfor kende til både printermærket og -modellen. Hvis du har en printer af mærket HP, skal du også købe HP blækpatroner, uanset om du ønsker at købe de originale eller de kompatible blækpatroner. Det er dermed både billigt, nemt og tidssparende at købe blækpatroner online. Du kan for eksempel købe HP blækpatroner her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *