Elektronik

oktober 15, 2018

Hvilken smartphone passer til dine behov?

Skal du ud og købe en ny smartphone er det vigtigt, at du finder en, der passer til dine behov og passer til din personlighed, for ikke alle smartphones er skabt ens. Smartphones klassificeres som regel som en Windows-telefon, en iPhone, en Android-telefon eller en Blackberry. Blackberry er bedst kendt i USA og deres marked i Danmark er ikke så bredt. Nokia er også et mærke, som man er begyndt at se mere fra siden de er begyndt at lave smartphones. Nokias smartphones er af god kvalitet og til overskuelige priser, men de er ikke i front på det teknologiske niveau. Google er også begyndt at lave mobiler, dog ser vi ikke så meget til dem i Danmark endnu. Oneplus og Huawei er braget frem på det danske marked og sælges i stor stil på grund af deres unikke og slanke design, samtidig med de har et godt kamera og følger med på de nyeste teknologiske fronter. Du tænker måske, så de er ligesom Samsung og Apple? Svaret er nej. Oneplus og Huawei koster omtrent halvdelen af de nyeste smartphones fra giganterne Samsung og Apple. Hver type har sit eget unikke operativsystem, der bestemmer, hvad telefonen er i stand til. For eksempel kan Android-telefoner få adgang til Android-markedspladsen for at få apps. Disse apps som er udbudt på Android-markedspladsen kan man nødvendigvis ikke få på Iphones-markedsplads – Appstore.

Der er flere forskellige ting at overveje når du skal vælge hvilken smartphone der er bedst for dig. Det er for eksempel vigtigt at have i mente, hvordan du skal bruge telefonen. For eksempel er Android og Windows-telefoner fremragende til brug af virksomhedsprogrammer, mens iPhones er mere nyttige til underholdning og mere simple i styrefunktion. Hver telefon har også forskellige mængder tilpasningsmuligheder og er tilgængelige i en række forskellige håndsæt.

De fleste smartphones kan købes til en reduceret pris, når de købes med et abonnement og der findes utallige udvalg af abonnementer hos telefonselskaber. Du kan endda finde speciallavet abonnementer, der passer til stort set alle behov, fra behov rettet mod børn og teenagere til senior abonnementer. For dem, der ikke ønsker at købe en smartphone med et abonnement tilbyder mange telefonselskaber også dette. Dette er nyttigt, hvis man har fundet et billigere abonnement hos et andet telefonselskab eller ens familie er tilknyttet et andet selskab så man kan gøre brug af ens nuværende abonnement.

Så hvilken smartphone bør du vælge?

 

Leder du efter noget til en overkommelig pris, men samtidig af god kvalitet så skal du kigge på de nyeste spartphones fra Huawei, Microsoft eller Oneplus. Det er tre forskellige mærker, som har deres fokus på forskellige kvaliteter. Alt afhænger af, hvilke kvaliteter du ønsker. Skal du ud og have den nyeste og bedste smartphone på markedet skal du hen mod Samsung og Apple. Deres smartphones er bare en smule bedre på alle fronter og deres unikke design udgør en stor rolle. Skal du ud og have den nyeste mobil fra Iphone skal du investere i en Iphone X, som lige er udkommet i tre nye varianter: Iphone XS, Iphone XS Max og Iphone XR. Igen har hver enkel smartphone specifikke kvaliteter, hvor de trumfer og selve Iphone X modellen har stor fokus på skærmkvalitet og kameraopløsning. Disse nye modeller koster også op i mod 10.000 kr., så står du uden så mange penge er det nemt, at finde et hurtigt lån her.

Er du derimod ikke en Apple fan er det godt, at Samsungs nye modeller er topkonkurrenter mod Iphone X. Samsungs nye model Samsung Galaxy S9 eller S9+ er den hurtigste smartphone nogensinde. Den kommer med et af de bedste kamera nogensinde set i en smartphone med et væld af muligheder, lige fra at gøre sig selv til en live emoji og spole frem og tilbage når man filmer, endda i slowmotion! Er man lidt en tech-nørd kan man tilkøbe trådløse høretelefoner og et smartwatch. Prislejet her er også i den øvre ende, hvor disse modeller koster op i mod 8.000 kroner. Så husk at medbringe den store pengepung, ellers kan du også gøre det hele lidt nemmere og finde et hurtigt lån her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *