Diverse

februar 25, 2019

Hemmeligheden bag et succesfuldt rygestop

Har du også bemærket, at mange danskere de sidste par år har skiftet de almindelige cigaretter ud med en elektronisk én af slagsen?  Læs med her, hvis du gerne vil vide mere om fænomenet og selv skifte røgen ud med damp.

Hvad er en e-cigaret?

En e-cigaret er en elektronisk cigaret, der kan genbruges igen og igen. Modsat en almindelig smøg inhalerer du ikke røg, når du anvender en e-cigaret, men derimod helt harmløs damp med smag – derved undgår du alle røgens skadelige virkninger. Samtidig indeholder e-cigaretter ikke tobak, hvilket forskåner dig for en række giftige stoffer. Ved at skifte fra almindelige cigaretter til e-cigaretter gør du altså din krop en tjeneste.

En e-cigaret er ombygget omkring tre vigtige komponenter:

  • Et genopladeligt batteri
  • En coil, e-cigarettens varmelegeme
  • En tank/atomizer/clearomizer, hvor der påfyldes e-væske med tilsat smag

Batteriet driver coil’en, der sørger for at opvarme og fordampe e-væsken, så der dannes damp. Batteriet kan let lades op derhjemme. Du har rig mulighed for selv at sammensætte din e-cigaret, så den passer helt til dine behov, idet de forskellige komponenter i e-cigaretten skal fornys en gang imellem. For eksempel kan du skifte mellem forskellige typer batterier, lege med smagsstyrken i e-væsken og meget mere. Det er helt op til dig.

Mindsk nikotinafhængigheden med en e-cigaret

En e-cigaret kan være behjælpelig, hvis du kæmper med at kvitte tobakken. Det er muligt at få såkaldte rygestoppakker – specielt designet til dig, der ønsker at stoppe med at ryge. I en rygestopproces kan det være til stor gavn at anvende e-væske med tilsat nikotin, hvis det er nikotinafhængighed, der gør det besværligt at slippe smøgerne. Er det derimod smagen af tobak, der er svær at undvære, fås e-væske også med tobaksaroma. Uanset om du er novice eller erfaren, når det kommer til e-cigaretter, kan du helt sikkert finde en e-cigaret, der passer til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *