Diverse

august 11, 2018

Kend dine dele i en e-cigaret

Der er lidt flere komponenter at holde styr på, når det kommer til e-cigaretter, og det kan ofte være en omvæltning at skulle udskifte de almindelige smøger med den elektroniske model. For hvordan virker en e-cigaret egentlig? Hvilke dele skal man have, og hvad gør de helt præcist? Hvilke funktioner er det essentielt at have med, når man fx skal vælge en tank? Der er mange muligheder på markedet, når du skal købe e-cigaretter. Ønsker du mere viden? Så læs mere om tanke, brændere og coils til e-cigaretter.

Forstå, hvad din e-smøg indeholder

Der er så meget mere til den elektroniske cigaret, end hvad du er vant til med den mere konventionelle tobakscigaret. E-cigaretten skal nærmest ses som et mekanisk vidunder for rygeren, der enten ønsker at tilfredsstille nikotinbehovet hurtigt og nemt eller blot vil ryge på en sundere måde.

Væskebeholdere og e-juice

Væskebeholderen går under mange navne, og det kan være, at du er stødt på nogle af dem. ”Tanke, brændere, clearomizere, atomizere, cartomizere osv.”. Brænderen består af en tank, hvorpå du fylder den valgte e-juice. Disse tanke findes i mange størrelser. Det er helt op til dig, hvilken e-juice du ønsker at købe baseret på dine smagspræferencer.

Sådan fungerer en coil

Det er ikke unormalt, at de fleste tanke er bygget med en coil, der kan udskiftes. En coil er lavet af en metaltråd, der er viklet om noget rundt, og derefter fyldt med vat. Det er vattet, der suger væsken til sig, når det varmes, op og omdanner det til damp, i takt med at batteriet tændes. Det er nemt at udskifte en coil, og du kan købe dem separat.

Lær mere om, hvordan en god tank ser ud

Det kan være en god idé at vælge en tank med et justerbart airflow, eftersom det giver dig kontrol over, hvor meget falsk luft, du trækker igennem.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *