Generelle artikler

maj 21, 2019

Sådan finder du et billigt flyttefirma

Du har sikkert tit stået med flyttekasser over det hele og tænkt ”Næste gang lader jeg andre flytte for mig.” Du er ikke alene, for der er for alvor gået vækstboom inden for flyttebranchen, da danskere har fået flere penge mellem hænderne. Vi bruger dem bl.a. på at hyre flyttemænd, når vi skal flytte.

Men tilbage står spørgsmålet alligevel altid: Hvordan finder jeg en billig god flyttemand?

Det skal du kigge efter

Det gode ved internettet er, at alle bliver registreret. Når det kommer til virksomheder, er det en virkelig god ting. Det giver dig en unik mulighed for at undersøge virksomheden på følgende punkter:

  • Tjek anmeldelser på Trustpilot. En god virksomhed har gode anmeldelser. Sådan vil det altid være. Sørg altid for at finde deres negative anmeldelser. Alle virksomheder har dem. Ofte kan du hurtigt læse dig til, om kunden har en pointe, eller om de var urimelige.
  • Tjek andre anmeldelser. I Danmark er Trustpilot klart den mest kendte anmeldelsesplatform. Men du kan stadigvæk se, hvad folk siger om virksomheden på Facebook og Google.
  • Er de aktive på sociale medier? Hvis de er aktive på sociale medier, så kan du se, hvordan de svarer på kunders henvendelser.
  • Tjek på cvr.dk. Du kan slå alle virksomheder op. Deres cvr nr. står på deres hjemmeside. Hvis det ikke gør, bør du gå videre til næste flyttefirma.

Du kan altid få et tilbud

Når du leder efter et flyttefirma, kan du altid få tilbud fra flere. Nærmest alle flyttefirmaer har en kontaktformular, hvor du kan få et tilbud fra dem. Det er ofte en god idé at få et par stykker. De gode flyttefirmaer vender hurtigt tilbage og fortæller gerne lidt om dem selv.

Nu er du klar til at finde dine flyttemænd.