Diverse

september 6, 2016

Hvorfor optages der så mange kviklån

De fleste kender allerede i forvejen til ordet kviklån eller har stiftet bekendtskab med ordet i et eller andet omfang. I de seneste år er der kommet mange låneudbydere på markedet og har du bare brugt internettet en lille smule, er du med sikkerhed stødt på en reklame fra en af disse låneudbydere.

Kendetegnet ved et kviklån er, at det er et forbrugslån, som du optager på internettet eller i din bank. Omkostningerne kan dog være en anelse dyrere ved et online kviklån, fremfor at optage selvsamme lån i banken.

Du bør dog altid undersøge markedet på forhånd, så du står med det bedste udgangspunkt for dig selv. På den måde vil du også kunne finde frem til det bedste og det billigste kviklån for dig.

Fordelen ved et kviklån er, at du i modsætning til et almindeligt banklån typisk får svar på din låneansøgning meget hurtigt. I og med at du kan sidde derhjemme og ansøge om et lån via din pc, kræver det ikke ret mange oplysninger for at optage et kviklån. Bliver lånet godkendt, vil du allerede kunne forvente at pengene, vil blive indsat på din konto den pågældende dag.

Det må du bruge et kviklån til

Optager du et kviklån, vil der ikke være nogle der blander sig i, hvad du bruger dine penge på. Det er derfor helt op til dig selv, om du vælger at bruge pengene på en ny bil, en ny smartphone eller noget helt tredje. De fleste der optager et kviklån, vælger at bruge pengene på større forbrugsgoder.

Du vil med et kviklån kunne bruge alle dine penge på den samme ting eller på flere forskellige ting. Ting som du har brug for og har ønsket dig i længere tid. Selvom der findes mange andre forskellige finansieringsmuligheder på markedet, er det de færreste låntyper, hvor du har mulighed for selv at bestemme, hvad pengene skal bruges på.

Du vil med andre ord få en alsidig løsning, hvis du vælger at optage et kviklån. En frihed til selv at bestemme, hvad du ønsker at bruge dine penge på.

Kan jeg låne penge selvom jeg står registret i RKI?

Du vil godt kunne låne penge, selvom du er registret i RKI, som er registeret i Danmark over dårlige betalere. I Danmark findes der dog kun få låneudbydere, der tilbyder at låne til folk, der står registreret i RKI. Derfor kan det være svært, at få lov at optage et kviklån, hvis du står som dårlig betaler i RKI.

Er du registreret i RKI og vil alligevel gerne låne, kan du læse denne guide til lån trods RKI.

Selvom du vil kunne låne penge, vil det typisk være med forringede lånevilkår, i forhold til andre der ikke står i RKI. Lånevilkårene vil være forringet, da det vil være en større risiko at låne pengene ud til en, der står registreret i RKI fremfor en der ikke har noget gæld og ikke er en dårlig betaler.

Hvis du står registreret i RKI over dårlige betalere, vil du maksimum være i registreret i 5 år. Herefter vil du blive slettet, men har du stadig ikke formået, at betale din gæld vil du stadig skulle afbetale på din gæld.

Du skal være myndig

For overhovedet at kunne optage et kviklån, skal du være fyldt 18 år og dermed være myndig. Hos langt de fleste låneudbydere vil du dog skulle være fyldt 21 år, men i de senere år har flere låneudbydere reguleret deres alder til kun 18 år.

Samtidig bør du ikke være registreret i RKI, hvis du skal øge dine chancer for, at din ansøgning bliver godkendt og du dermed kan optage et kviklån. Du skal ligeledes være dansk statsborger for at kunne optage et sådan lån i Danmark.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *