Hvorfor optages der så mange kviklån

De fleste kender allerede i forvejen til ordet kviklån eller har stiftet bekendtskab med ordet i et eller andet omfang. I de seneste år er der kommet mange låneudbydere på markedet og har du bare brugt internettet en lille smule, er du med sikkerhed stødt på en reklame fra en af disse låneudbydere.

Kendetegnet ved et kviklån er, at det er et forbrugslån, som du optager på internettet eller i din bank. Omkostningerne kan dog være en anelse dyrere ved et online kviklån, fremfor at optage selvsamme lån i banken.

Du bør dog altid undersøge markedet på forhånd, så du står med det bedste udgangspunkt for dig selv. På den måde vil du også kunne finde frem til det bedste og det billigste kviklån for dig.

Fordelen ved et kviklån er, at du i modsætning til et almindeligt banklån typisk får svar på din låneansøgning meget hurtigt. I og med at du kan sidde derhjemme og ansøge om et lån via din pc, kræver det ikke ret mange oplysninger for at optage et kviklån. Bliver lånet godkendt, vil du allerede kunne forvente at pengene, vil blive indsat på din konto den pågældende dag.

Det må du bruge et kviklån til

Optager du et kviklån, vil der ikke være nogle der blander sig i, hvad du bruger dine penge på. Det er derfor helt op til dig selv, om du vælger at bruge pengene på en ny bil, en ny smartphone eller noget helt tredje. De fleste der optager et kviklån, vælger at bruge pengene på større forbrugsgoder.

Du vil med et kviklån kunne bruge alle dine penge på den samme ting eller på flere forskellige ting. Ting som du har brug for og har ønsket dig i længere tid. Selvom der findes mange andre forskellige finansieringsmuligheder på markedet, er det de færreste låntyper, hvor du har mulighed for selv at bestemme, hvad pengene skal bruges på.

Du vil med andre ord få en alsidig løsning, hvis du vælger at optage et kviklån. En frihed til selv at bestemme, hvad du ønsker at bruge dine penge på.

Kan jeg låne penge selvom jeg står registret i RKI?

Du vil godt kunne låne penge, selvom du er registret i RKI, som er registeret i Danmark over dårlige betalere. I Danmark findes der dog kun få låneudbydere, der tilbyder at låne til folk, der står registreret i RKI. Derfor kan det være svært, at få lov at optage et kviklån, hvis du står som dårlig betaler i RKI.

Er du registreret i RKI og vil alligevel gerne låne, kan du læse denne guide til lån trods RKI.

Selvom du vil kunne låne penge, vil det typisk være med forringede lånevilkår, i forhold til andre der ikke står i RKI. Lånevilkårene vil være forringet, da det vil være en større risiko at låne pengene ud til en, der står registreret i RKI fremfor en der ikke har noget gæld og ikke er en dårlig betaler.

Hvis du står registreret i RKI over dårlige betalere, vil du maksimum være i registreret i 5 år. Herefter vil du blive slettet, men har du stadig ikke formået, at betale din gæld vil du stadig skulle afbetale på din gæld.

Du skal være myndig

For overhovedet at kunne optage et kviklån, skal du være fyldt 18 år og dermed være myndig. Hos langt de fleste låneudbydere vil du dog skulle være fyldt 21 år, men i de senere år har flere låneudbydere reguleret deres alder til kun 18 år.

Samtidig bør du ikke være registreret i RKI, hvis du skal øge dine chancer for, at din ansøgning bliver godkendt og du dermed kan optage et kviklån. Du skal ligeledes være dansk statsborger for at kunne optage et sådan lån i Danmark.

 

Brancheskifte – burde man?

Vi kender alle følelsen af ikke at trives med sit arbejde. Vi har alle gode og dårlige dage, og hvis de dårlige dage begynder at komme oftere, er det måske en idé at overveje en ændring. Dog er et totalt karriereskift ikke den eneste mulighed man står med, tværtimod.

Kan du lide din karriere?

Er det selve faget, arbejdspladsen eller noget helt tredje som får dig til at tænke tanken om at lave noget andet? Dette er vigtigt at gøre op med sig selv. En rigtig god ting at overveje er, om man har lyst til at stå op om morgenen og tage på arbejde, eller om man rent faktisk ligger i sengen med absolut intet overskud til dagen. Det er utrolig frustrerende at have et arbejde man slet ikke trives med. Det kan som sagt være flere ting som går dig på. Derfor er det vigtigt at vurdere, om du vil helt ud af dit nuværende fagområde, eller om du blot vil skifte arbejdsplads. De to ting er nemlig meget forskellige, og kræver to vidt forskellige fremgangsmåder. At skifte karriere kræver måske en videreuddannelse og et vist overskud, imens et skift til en anden arbejdsplads kan være enklere at gå til. Derfor er det vigtigt at blive enig med sig selv om hvad man præcis vil.

Brancheskift eller karriereskift?

Hvad er forskellen på disse to? Nogle ville måske sige ingen, men det er forkert. Pia Wagner Holm som er uddannet karrierekonsulent for www.C3.dk , er enig i forskellen. “Et brancheskift er ensbetydende med, at du søger udfordringer, der er – stort set – identiske med dem, du har i forvejen, men blot i en anden branche end den, du arbejder i. “At foretage et karriereskift vil sige, at du skifter jobfunktion – altså søger helt nye udfordringer, som du ikke har erfaring med fra tidligere.

“Som Pia sandt nok siger, er der forskel på disse to termer. Det handler om, hvor stor en forskel du er parat til at skabe for dig selv. Du kan nemlig let gøre det vanskeligere end det behøver at være. Hvis du fx tager en forhastet beslutning, og vælger et karriereskift som måske ikke var nødvendigt, så kan det nemt blive for stor en mundfuld. Det betyder selvfølgelig ikke, at man altid bør gøre det der er lettest for én – udfordringer er der intet i vejen med. Men man må ikke glemme de økonomiske og tidsmæssige konsekvenser, som sådan en beslutning kan skabe.

Vær stærk nok til at træffe beslutningen

Selvom man kan være kørt træt i sit job, er det stadig en fast rutine du skal bryde, hvis du vælger at gå andre veje. Den tanke kan sagtens virke skræmmende, og derfor er det vigtigt ikke at begrænse sig selv.

Du står med to valg: Enten bliver du på din nuværende arbejdsplads og følger rutinen, uden at være synderlig tilfreds. Eller også hanker du op i dig selv, og træffer den måske skræmmende men nødvendige beslutning. En god måde at blive mere rolig på, er at lægge en struktureret plan. Hvad vil jeg, og hvad skal jeg gøre for at få det til at ske? Tænk nogle tanker omkring hvad der vil gøre dig gladere, og hvad der skal ændres i din hverdag, så du opnår det overskud du måske har mistet. Beslutningen der skal tages er måske slet ikke så slem som du tror. I starten er det nemt at føle, at alt er galt med dit nuværende arbejde. Men måske er det i virkeligheden kun selve forandringen du har brug for, og ikke et decideret karriereskift. Sådanne tanker er vigtige at have med i bagagen.

Overvej dine muligheder

Hvad enten du vælger at finde en ny arbejdsplads eller helt ændre din karriere, er det vigtigt at vurdere dine muligheder. Har du et godt CV? Hvis du forhaster dig, og vælger den første og bedste nye arbejdsplads du bliver tilbudt, kan det være den heller ikke gør dig mere tilfreds. At skifte fra job til job uden det store mellemrum, kan hurtigt give indtrykket af, at du ikke er en pålidelig og fast medarbejder – det ser ikke godt ud på CV’et. Du kan også pludselig stå i en situation hvor du ikke har et arbejde længere, så derfor bør du sørge for at være medlem som minimum i en billig a-kasse.

Medbring dine erfaringer fra din arbejdsplads. Erhvervserfaring er noget af det bedste at have, da virksomheder altid leder efter folk som fungerer i praksis og ikke kun i teorien. Dette fungerer godt hvis du vil fortsætte i samme branche, men i et totalt karriereskift fungerer det ikke. Du kan selvfølgelig altid medbringe brugbare evner indenfor fx projektledelse eller præsentationsteknik, men den viden du har opbygget indenfor dit gamle fagområde, vil ikke længere være ligeså brugbar når du skal sælge dig selv.

Gør op med dig selv hvad der gør dig umotiveret på din arbejdsplads. Dine kollegaer, din chef eller dine arbejdsopgaver? Tag hellere den betænkningstid det tager, i stedet for at rode dig ud i en situation som stiller dig dårligere end før. Planlæg dine valg inden du træffer dem. Man kan nemlig sagtens blive blændet af en pludselig lyst til bare at sige op. Hvis du beslutter dig for at skifte branche, og derved forlade din nuværende arbejdsplads, er det ikke dårligt at have undersøgt andre mulige arbejdspladser inden du tager samtalen med din chef.

Gå glad på arbejde

I den sidste ende handler det om, at være glad for det man laver. Man ved bedst selv hvor stor en forandring det vil kræve, og derfor er det altid vigtigt at turde tage den nødvendige beslutning. At blive et sted man ikke trives er aldrig optimalt. Det kan dræne dit overskud totalt og efterlade dig med en tom følelse indeni. Måden at vide, hvad der er rigtigt at gøre, er at lytte til sig selv og ikke andre. Ens venner eller familie har måske en masse fine idéer til dig, men man skal altid holde fast i sine egne overbevisninger. Er man i tvivl, så vent med at hoppe ud i noget nyt. Du vil opdage at det er langt nemmere at tage springet, når du er helt afklaret med dit valg.

Valg af mobilabonnement til børnene

Inden du beslutter dig for hvilket mobilabonnement dine børn skal have, så er det en god idé helt konkret at sætte sig ned og snakke om hvorfor de overhovedet skal have en telefon. Mange børn nu om dage får en telefon inden de er fyldt 10 og man kan spørge sig selv, hvad de egentlig har at bruge sådan en til. Der må være andre alternativer end at begynde at bruge al sin tid på at sidde med hovedet i telefonen hele tiden. Det var et lille sidespring i forhold til hvad artiklen egentlig skal handle om, nemlig; hvilket mobilabonnement skal børnene have.

Vælg et samle abonnement hvis i er mange og snakker meget

For omkring 3 år siden lancerede telenor deres familie fri koncept, hvor det første abonnement er dyrest og at priserne derefter falder pr. abonnement. Dette er en god måde at gøre det på, men man skal selvfølgelig altid være opmærksom på om det er en god deal eller ej. I forhold til ovenstående koncept skal man nemlig have en familie af meget snakkende mennesker førend det kan svare sig. For langt de fleste, kan det bedre betale sig at kigge på familiens individuelle behov, da der typisk er ret stor forskel på personerne i en familie. Typisk vil langt de fleste drenge sagtens kunne nøjes med at få et taletidskort, da meget af deres kommunikation foregår online via skype og Facebook, hvorimod piger typisk ringer meget mere rundt til hinanden. Du kan se en oversigt over mobilabonnement priser hos mabonnementer.dk.

Når i skal ud og vælge mobilabonnementet, så skal i selvfølgelig også overveje om i har brug for nye telefoner til børnene eller om de arver gamle fra jer af. Hvis de arver gamle fra jer af, så vil det typisk være en bedre løsning for jer at vælge et selskab som cbb, som ikke yder service fra en butik, hvilket giver dig som slutbruger bedre priser, da de ikke har omkostninger til butik der skal dækkes.

Alt i alt så bør du vælge mobilabonnement til børnene alt efter hvad der passer bedst til deres individuelle behov, da der typisk ikke er en familie der er helt og aldeles ens.

black-friday-1042311_1280

Black friday – en dag med store besparelser

Der er i dag et hav af danskere, der vælger at gå ud for at se lidt nærmere på mulighederne for at spare penge i forbindelse med, at der er black friday.

Hvis du har det sådan, at du godt kunne tænke dig at spare penge i forbindelse med netop denne dag, så er der helt sikkert rigtig gode muligheder for, at dette vil kunne lade sig gøre for dig – og så er det tilmed en dag, hvor der er besparelser at finde indenfor en lang række forskellige produktgrupper. Det er nemlig rigtig mange forskellige typer af butikker, der afholder black friday, hvor man vil have mulighed for at komme til at opnå nogle massive besparelser.

Spar penge på rigtig mange forskellige ting

Uanset om du godt kunne tænke dig at spare penge på tøj, personlig pleje eller måske et helt andet type af produkt, så er det faktisk helt bestemt noget, der godt vil kunne lade sig gøre for dig i forbindelse med netop denne dag.

På black friday vil det nemlig være muligt for dig at komme til at finde gode tilbud i et hav af forskellige typer af butikker, og det er bestemt noget, som rigtig mange folk synes er meget spændende og interessant.

Hvis du har det sådan, at du gerne vil spare penge på et hav af forskellige typer af produkter, og hvis du ligeledes også godt kunne tænke dig at se lidt nærmere på hvilke steder, du som forbruger har mulighed for at gøre dig en god handel i forbindelse med, at black friday finder sted, så er der helt klart ingen tvivl om, at du i dag kan få rigtig meget ud af at anvende en online guide, der kan hjælpe dig til at få fundet det bedste sted at gøre dine køb af forskellige typer af forbrugsgoder til attraktive priser.

På nettet kan du let og hurtigt få dig det fulde overblik over steder, hvor du kan gøre en god handel. Et godt sted er bl.a. blackfridaydanmark.dk

3 ting du bør overveje inden du flytter ind

Inden du flytter hjemmefra, er der nogle ting, som du skal have styr i din nye bolig. Det er altid godt at overveje nøje, hvad du skal have lavet, inden du flytter alle din ting ind i din nye bolig. I denne artikel kommer vi med 3 gode råd til ting, du bør tage stilling til, inden du flytter ind i drømmeboligen.

Er der noget, der skal rives ned?

At rive vægge og andet ned, er et forholdsvist stort arbejde, og derfor er det en god ting at tage stilling til, inden du flytter ind i din nye bolig. Det ville være ærgerligt, at flytte alle sine ting ind for så at finde ud af, at de skal ud igen. I så fald bør du finde ud af, hvad der skal rives ned, men i den grad også, hvad der skal være i stedet for. Det er også altid en god idé at planlægge arbejdsprocessen lidt mere detaljeret, så der ikke skal ligge sten inden for lang tid. Det handler om at få gjort færdig hurtigst muligt.

Skal gulvet slibes?

Noget der virkelig kan give en bolig nyt liv, er hvis man sliber gulvet. Det er rigtig moderne, og det er noget som mange vælger. Overvejer du at få slebet dit gulv, er det altid en god idé at få en kompetent gulvsliber ud at kigge på opgaven. Han vil kunne komme med yderligere information omkring varighed, pris med mere. Det kan dog godt koste penge at få sådan en ud, så derfor er det vigtigt, at du kan være så detaljeret som overhoved muligt, når i snakker om gulvafslibningen. Hvis du er bosat i København, kan kbhgulvafslibningtilbud klart anbefales. Ellers er det bare at google gulvafslibning, så kommer der en masse resultater frem.

Skal der males?

Ikke alle hjem er nymalede ved overtagelsen, og derfor vælger mange også naturligt nok at give den nye bolig en omgang maling. Maling til mange kvadratmeter, kan dog godt være en stor investering, og derfor er er det altid en god idé, hvis du kan indhente priser på maling fra flere forskellige byggemarkeder. Ønsker du ikke selv at male, så forhør dig hos dine lokale malermestre og hør, hvordan de kan løse opgaven.

Held og lykke med din nye bolig!

Gode råd til rengøring i det daglige

Mange danskere kæmpe med at holde rent i hjemmet, og det bliver hurtigt til en masse timer på ugebasis, der går med at holde rent og pænt i hjemmet. Mange trækker den også tit, så det primært, er når der kommer gæster, der bliver gjort rent. Mange drømmer dog også om et rent hjem, men de har ikke det, der skal til, når det kommer til stykket. I denne artikel kommer vi med en række gode råd, der kan hjælpe dig med nemmere at holde rent i hverdagen.

Tag opvasken løbende

Har du ikke en opvaskemaskine kender du helt sikkert også til den problematik med, at opvasken meget hurtigt vokser, og den kan godt blive stor! Selvom det kan virke hårdt, så er faktum bare, at du får et meget pænere og renere hjem, hvis du tager opvasken med det samme. Så bliver tingene heller ikke så klamme, når du tager det med det samme.

Støvsug oftere

Støvsuger du sjældent, så vil der også kommer markant mere støv, og det vil derfor tage noget længere tid for dig at komme igennem huset eller lejligheden. Et godt tip kan være at svinge støvsugeren lidt oftere, så der ikke er så beskidt, hver gang du skal igennem huset. Du kan i øvrigt bruge tippet med at yde en mindre indsats oftere til mange ting. Også når du skal støve af. Det handler i stor udstrækning om at få gjort mange ting til en vane!

Få rengøringshjælp ude fra

Flere og flere danskere er dog også begyndt at få øjnene op for at modtage hjælp til den private rengøring udefra. Det er ikke så dyrt, som det har været, og det frigiver mange ekstra timer i hverdagen til at lave ting, du synes er sjovere. Det kræver selvfølgelig lidt økonomi, men har du det, vil du sandsynligvis også synes, at det er investeringen værd. Du kan enten vælge at hyre et professionelt firma til at håndtere din privat rengøring, eller du kan eksempelvis hyre en skoleelev, der kommer et par timer efter skole. Ønsker du ikke at bruge så mange penge på rengøring, kan du også blot benytte dig af det engang i mellem, når der skal gøres hovedrent. Så kan du selv stå for rengøringen i det daglige.

Ny bredbåndsforbindelse? Læs med her..

Har du også svært ved at finde rundt i hvad der er hvad i bredbånds verden? Det er også en af de absolut mest uigennemsigtige brancher der findes. Hvem ejer hvad og hvordan fungerer det hele? Jeg vil gerne give dig et lidt bedre overblik over det hele i denne artikel. Lidt tips om hvad du skal bide mærke i og hvordan du er sikker på du får det bedste tilbud der passer lige til dig. Den følgende artikel er lavet sammen med folkene hos gobredbaand.dk

Der kan være rigtig stor forskel på kvaliteten af det bredbånd du køber nu om dage. Nogen af de ting du bør være opmærksom på når du skal ud og vælge en bredbånds forbindelse er følgende parametre:

  • Download hastighed
  • Upload hastighed
  • Oprettelses gebyr
  • Binding
  • Pris pr. måned
  • Behov

Der er sikkert flere andre parametre du bør tage hensyn til, men hvis du får styr på disse, så er du godt dækket.

Først og fremmest skal du have afdækket dine behov, da det vil være med til at afgøre hvilken upload og download du skal have.

Er der mange mennesker i din husholdning der skal bruge en internetforbindelse? Hvis det er tilfældet skal du sørge for at få en bredbåndsforbindelse der har en forholdsvis høj upload og download hastighed. Dette er især en nødvendighed hvis der foregår en del streaming, da det som bekendt optager en masse af forbindelsen.

Når du har besluttet dig for hvilken upload og download hastighed du skal have, så er næste skridt at finde ud hvilken udbyder du skal vælge. Den parameter de fleste vælger dette ud fra er typisk prisen. Det er også en god idé som regel, men alligevel bør man undersøge lidt andre ting også. Det kunne for eksempel være anmeldelser af det pågældende firma. Selvom de måske er de billigste er de ikke nødvendigvis de bedste. Sørg for at undersøge tingene til bunds inden du vælger dit næste bredbåndsfirma.

Husk også at undersøge bindingsperioden på dit bredbånd, der er dog heldigvis rimelig ensarthed i branchen på omkring 6 måneders binding over hele linjen. Dog findes der enkelte firmaer hvor der ingen binding er overhovedet.

Hjælp til start af webshop

Hvis du ønsker at blive er seriøs e-købmand, så skal du sørger for, at du vælger den bedste mulige webhosting. Du skal huske på, at hvis du vælger en meget ustabil løsning bare fordi den er billig, så ligger du dit leve brød i hænderne på webhosting der ikke kan tilbyde en tilfredsstillende løsning. Hver gang webhosting er nede, jamen har du faktisk ikke mulighed for at sælge noget, og dermed mister du omsætning hver gang du sker.

Inden du vælger den webhosting løsninger der passer bedst til dig, så er mit råd til dig at du skal undersøge hvor stor firmaet er, og hvor mange år det har eksisteret. Du må aldrig vælge din løsning efter prisen, for at din hjemmeside eller webshop altid er online, det SKAL være din topprintet. Det kan være svært at gennemskue hvor seriøs et webhosting firma er, så hvis du har mulighed for det, så vil jeg anbefale dig at køre forbi firma, for at se hvordan se bor. Hvis firmaet har til huse i en eller anden kælder, så skal du tænke dig lidt om, for det kunne være et tegn på, at det er en mindre seriøs virksomhed. Hvis firmaet derimod holder til i en nyere bygning, så har du meget større sikkerhed for, at det er et seriøs firma.

En anden ting du ting du skal være opmærksom på er support. Du kan inden du vælger webhosting, prøve at ringe til deres support en tilfældig dag., for at opleve hvor lang ventetid der er når man ringer ind. Du skal naturligvis også undersøge, hvad åbningstider er for support.

Når jeg anbefaler webhosting, så vil jeg anbefale den løsning jeg altid har brugt. Jeg har siden starten altid valg unoeuro som min partner indenfor webhosting, for der oplever en helt fantastisk service når jeg ringer til deres support. De er altid meget hjælpsomme, og så har du åben længe. Så prøv at undersøg om det ikke er den rigtige løsning for dig også.